Even voorstellen: Iris Roodenburg

Home / Acties / Even voorstellen: Iris Roodenburg

Hier is ze dan: onze nieuwe Beauty Queen! Met een pak ervaring en diploma’s versterkt schoonheidsspecialiste Iris Roodenburg vanaf heden ons team. Dat is niet alleen voor ons leuk, maar vooral ook voor onze klanten!

Pure Beauty
Wij kunnen je natuurlijk vertellen hoe goed Iris is en hoe blij we met haar zijn (en dat gaan we ook zeker doen), maar liever nog ervaar je in hoogsteigen persoon dat Iris een échte professional is. Kijk snel op onze tarievenpagina bij ‘Pure Beauty’, ontdek welke behandeling bij jou past en maak een afspraak!

De juiste papieren en een flinke bult ervaring
Iris is een erkende en ervaren schoonheidsspecialiste. Zo heeft zij klanten al jarenlang geholpen met zowel beauty-gerelateerde wensen als specifieke behandelingen voor huidproblemen. Met een diploma van de opleiding Wellness én die van de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste op zak, weet ze elke klant aan de best passende behandeling te helpen. Ieder mens is immers anders, en zo ook iedere huid. Bovendien besteedt Iris veel aandacht aan de nazorg. Zo kunnen haar klanten erop vertrouwen dat ze lang van het effect van de behandeling genieten.

Dit is Iris Roodenburg
Iris Roodenburg woont inmiddels met haar vriend in Nijmegen. Ze is dol op sporten en alles wat met beauty te maken heeft. Eigenlijk is ze al zo lang ze zich kan herinneren met beauty in de weer. Dat ze daarbij niet over één nacht ijs gaat blijkt wel uit het feit dat toen zij zes jaar oud was, zij een keer stiekem op de fiets naar het winkelcentrum fietste, om daar al haar spaarcentjes in te wisselen voor nagellak en make-up. Het zat er dus al jong in, kun je wel zeggen. Toen zij vervolgens op de middelbare school een snuffelstage moest kiezen, ging haar voorkeur in eerste instantie uit naar fysiotherapie, maar het werd toch al gauw snuffelen aan een schoonheidssalon. Dat was het moment waarop ze het virus pas écht te pakken kreeg en is ze inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig huidspecialiste! Zo schoolt ze ook jaarlijks bij om alle details en nieuwe ontwikkelingen bij te houden.

Kom je binnenkort kennismaken met Iris Roodenburg en wil je direct een heerlijke behandeling met een fantastisch resultaat? Bel of mail ons of gebruik de afsprakenmodule en plan je eerste behandeling van Iris in!

 

Recent Posts