Naar Goldwell in Wenen – Twee dagen dicht!

Home / Nieuws / Naar Goldwell in Wenen – Twee dagen dicht!

Ja, je leest het goed: van zaterdag 28 september tot en met dinsdag 1 oktober zijn we op zakenreis! Vanaf woensdag 2 oktober kun je weer gewoon een plekje bij ons boeken.

Twee dagen dicht
Voor het eerst in ons bestaan zijn we twee dagen gesloten: zaterdag 28 september en dinsdag 1 oktober. Dat doen we niet voor niets natuurlijk, want we laten je niet graag in de steek. Goldwell organiseert Global Zoom, een gigantisch live evenement voor stylisten, kappers en alle andere (beroepsmatig) geïnteresseerden in het merk Goldwell (en alles wat daarbij hoort).

Inspanning, maar natuurlijk ook een beetje ontspanning!
Zo’n bezoek is natuurlijk erg leuk, maar ook hard werken. We gaan inspiratie opdoen, er zijn clinics, wedstrijden en demo’s. Natuurlijk gaan we ook genieten van Old & Gold (het is immers in Wenen), maar ook van Now & Wow (het is immers in Wenen)! We zijn heel benieuwd wat we gaan zien en beleven. Natuurlijk nemen we het allermooiste mee terug naar Arnhem, zodat jij ook kunt genieten van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van hairstyling, beauty en wellness.

Zaterdag 28 september en dinsdag 1 oktober zijn we dus gesloten. Onze afsprakenmodule houdt rekening met deze sluiting, dus geen zorgen; je komt niet voor een dichte deur te staan.

 

 

Recent Posts