Schoonheidsspecialiste gevonden

Home / Nieuws / Schoonheidsspecialiste gevonden

Wij zochten een ondernemende schoonheidsspecialiste die zich verder wilde ontwikkelen in een professionele omgeving, en we vonden haar! Iris Roodenburg paste wat ons betreft volledig in het plaatje.

Wat we zochten
Een ondernemende schoonheidsspecialiste die vanaf maart ons team kwam versterken door onderdeel te worden van ons totaalconcept. Pure Hair, Pure Wellness en Pure Beauty vormen samen een unieke salon in Arnhem waar je alles op het gebied van schoonheid en ontspanning onder één dak vindt. Daarom zochten we een kei in gezichtsbehandelingen, harswerk, makeup, duobehandelingen, massages en alles wat met beauty te maken heeft. Iris vond als beautyspecialist aansluiting bij ons ervaren team van kappers en onze geavanceerde zonnestudio, dus vanaf heden stellen we samen alles in het werk om onze klanten er geweldig uit te laten zien.

Wat Iris te bieden heeft
Binnen onze formule is Iris verantwoordelijk voor het gehele beautysegment. Van klantcontact tot behandeling en nazorg, zij heeft de touwtjes in handen. In onze salon is een aparte, rustgevende en modern ingerichte ruimte beschikbaar waarin zij haar werkzaamheden verricht.

Op het lijf geschreven
We hadden een goede klik met Iris en onze visie op het gebied van beauty, hair en wellness past helemaal in haar straatje. Er staat dus niets meer tussen Iris en haar nieuwe uitdaging in!

Recent Posts