Onze Specialisten

 

Ons ervaren personeel zorgt ervoor dat je niets tekort komt.

Ramon Ligthart

Kapper

Ramon zit al sinds zijn vijftiende in het kappersvak. Nadat hij in Nijmegen een kapperszaak overnam, volgde na twee jaar een tweede zaak in Westervoort. Een goed begin, maar voor Ramon nog lang niet genoeg!

Na acht jaar vond hij het hoog tijd om de twee franchisezaken van de hand te doen en een eigen merk te beginnen. In 2008 begon hij All So Pure, waar hij bepaald geen spijt van heeft!

Meer over Ramon

Ramon is een mensenmens. Niet het kapsel, maar de persoon onder het kapsel maakt het werk het leukst. Het fysieke contact maakt het kappersvak heel persoonlijk, en zo ontstaat al snel een vertrouwensband. Voor Ramon is de zaak echt een tweede thuis. Hij doet er dan ook alles aan om het zichzelf en zijn klanten naar de zin te maken.

Plannen voor de toekomst zijn er overigens genoeg. Het pand biedt veel uitbreidingsmogelijkheden, en daarmee ook de ruimte om het All So Pure concept nog verder uit te breiden.

 Mary Kauffman

Kapster

Mary zit sinds haar zestiende in het kappersvak. Ze leerde Ramon kennen toen ze in de zaak werkte die Ramon overnam. Mary werkte er jarenlang als bedrijfsleider, tot Ramon de zaak uiteindelijk verkocht.

In 2009 kruisten hun paden opnieuw, toen Ramon haar vroeg mede-eigenaar te worden van All So Pure. En wat blijkt, tot op de dag van vandaag vormen zij nog steeds een sterk team.

Meer over Mary

Het leukste aan het kappersvak vindt Mary het leren kennen van totaal uiteenlopende typen mensen. Van bijstandsmoeder tot advocaat, en van zakenman tot politieagent zitten met regelmaat in haar kappersstoel, dus de gesprekken die je voert tijdens het werk gaan over heel erg uiteenlopende zaken. Dat maakt dat je je geen moment verveelt. En uiteraard is het helemaal leuk wanneer je een klant weer terugziet, want dan volgt immers de rest van het verhaal.

Je hoort wel eens dat mensen bij de kapper geen blad voor de mond nemen. Volgens Mary is dat absoluut waar, en dat maakt het vak enorm interessant en veelzijdig.

Iris Roodenburg

Huidspecialiste / visagiste

Binnen All So Pure is Iris dé specialist op het gebied van huidverzorging en make-up. Ze heeft veel ervaring binnen het vak, en in haar rustgevende behandelruimte voert zij de meest uiteenlopende schoonheidsbehandelingen uit.

Sinds zij het zich kan herinneren speelt beauty een belangrijke rol in haar leven. Ze is een échte professional; het spiegeltje aan de wand levert daar na elke behandeling weer het bewijs van!

Meer over Iris

Iris is één van die gelukkige mensen die van haar passie haar vak heeft kunnen maken. Ze geniet ervan als haar klanten heerlijk ontspannen en met een stralende huid de salon verlaten.

Iris is een erkende en ervaren schoonheidsspecialiste. Zo kunnen haar klanten al jarenlang bij haar terecht met zowel beauty-gerelateerde wensen als specifieke behandelingen voor huidproblemen. Met een diploma van de opleiding Wellness én die van de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste op zak, weet ze elke klant aan de best passende behandeling te helpen. Ieder mens is immers anders, en zo ook iedere huid. Bovendien besteedt Iris veel aandacht aan de nazorg. Zo kunnen haar klanten erop vertrouwen dat ze veel langer van het effect van de behandeling genieten.