All So Pure Nails

Met een goede pedicure, manicure, acrylnagels, gellak maken we bij Pure Nails een visite kaartje van je handen/voeten. We werken uitsluitend met professionele hand- en nagelverzorgings producten.​

Laat je handen verzorgen en verwennen

Met een goede manicure, acrylnagels, gellak en unieke nail art voor de échte liefhebbers, maken we bij onze nagelstudio Pure Nails een kunstwerkje van je handen. Goed verzorgde handen met gelijkmatige, professioneel behandelde nagels zijn een goed visitekaartje, en het bewijs dat je je persoonlijke verzorging serieus neemt. Onze vakkundige nagelstyliste Sophie Smaak maakt graag al je wensen op het gebied van nagel- en handverzorging waar. Bekijk snel onze tarieven of maak direct een afspraak!

Professionele producten

In onze nagelstudio werken we uitsluitend met professionele hand- en nagelverzorgingsproducten, en uiteraard kun je een groot gedeelte van die producten ook bij ons kopen. Maak dus snel een afspraak bij onze nagelstudio in Arnhem en we zorgen ervoor dat jouw handen en nagels de aandacht krijgen die ze verdienen.