All So Pure Beauty

Bij All So Pure geniet je van beauty-behandelingen. Of het nu gaat om het oplossen van huidproblemen of gewoon een heerlijke verwenbeurt; we gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten op natuurlijke basis.

SCHOONHEID ZIT VAN BINNEN, WIJ BRENGEN HET NAAR BUITEN

Iedereen verdient het af en toe in het middelpunt te staan. Daarom heten we je van harte welkom in Pure Beauty, onze schoonheidssalon in Arnhem.
Pure Beauty staat voor persoonlijke aandacht, resultaatgerichte behandelingen op een professionele en ontspannen manier, een heerlijke beleving.
Wij werken met Boozt Cosmetics en Toskani

Gezichts behandelingen

De gezichtsbehandelingen die ik geef zijn ontspannen en uiteraard gericht op huidverbetering. Tijdens de behandeling kijken we samen naar uw wensen en uw huid. Op basis daarvan kies ik de producten. U kunt kiezen uit:

BOOZT FACIAL BEHANDELING
Prijs €65,95 - +/- 90 minuten

Huidanalyse, Reiniging, Epileren/harsen wenkbrauwen, Dieptereiniging, Onzuiverheden verwijderen, Masker, Serum/dagverzorging, Huid- en productadvies.

Inclusief: Gezicht-hals-decolleté massage, Masker

BOOZT LIFTING BEHANDELING
Prijs €75,95- +/- 120 minuten

Huidanalyse, Reiniging, Epileren/harsen wenkbrauwen, Dieptereiniging, Onzuiverheden verwijderen, Masker, Serum/dagverzorging, Huid- en productadvies.

Inclusief: Bindweefsel/liftings massage + Essences.

Massage

TOSKANI PEELING BEHANDELING - 90 minuten €104,95

Huidanalyse, Reiniging, Epileren/harsen wenkbrauwen, Dieptereiniging, Onzuiverheden verwijderen, Masker, Serum/dagverzorging, Huid- en productadvies.

Inclusief: Gezicht-hals-decolleté massage, Masker.

Toskani peelings hebben als doel de huid te vernieuwen en zijn zeer effectief bij acne, remmen van de talgproductie, acnelittekens, grove poriën, droge of rokershuid, fijn lijntjes en pigmentvlekken. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, glycolzuur, amandelzuur en salicylzuur. De peelings hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller doen afschilferen. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Met peelings pakken we huidproblemen aan en verbeteren we de huidconditie.
We bereiken dat de huid zichtbaar egaler en voelbaar gladder wordt. De behandelingen zijn geschikt voor ieder huidtype.

MICRO-NEEDLING MET DERMA-PEN
Prijs €89,95 -+/-120 minuten

Huidanalyse, Reiniging, micro-needling met derma-pen, Masker, Serum/dagverzorging huid- en productadvies.

Door middel van ultradunne naaldjes maken wij micro-perforaties in de huid. Het lichaam beschouwt deze vrijwel onzichtbare microperforaties als een huidbeschadiging en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd.

Het resultaat is:
– Verfijnen van de poriestructuur en het herstel van de acne-littekens
– Verminderen van lijntjes in het gezicht zoals een fronsrimpel, fijne lijntjes rondom de ogen, neuslippenplooi en rimpels op de wangen.
– Optimale hydratatie
– Verminderen van striae/littekens/pigmentvlekken

BIOPULSE THERAPIE
Prijs €84,95 -+/-120 minuten

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, oxygenatie en lymfedrainage.

 De BioPulse Therapy richt zich op het doorspoelen en ontgiften van de gebieden rondom de cellen. Gifstoffen en opgeslagen toxines worden mede door middel van Vitamine C in de behandeling schoongespoeld.

Door de behandeling worden de gelaatspieren verstevigd (anti-aging), worden de puistjes gereduceerd en wordt de huid in balans gebracht.