Tarieven

 

Van knipbeurt tot volledig arrangement; uitmuntende service voor een goede prijs.

Tarieven | Pure Hair

Dames
Wassen-knippen-drogen: € 33,95
Wassen-knippen-blowen: € 41,70
Wassen-knippen-föhnen: € 48,60
Wassen-föhnen: € 27,80
Wassen-watergolf: € 27,80
Heren
Wassen-knippen-drogen: € 27,95
Kinderen
Tot en met 3 jaar: € 16,70
Tot en met 12 jaar: € 18,50
Omvormen permanent
Vitensy: € 83,95
Evolution: € 97,30
Kleuring
Color Basic: € 34,00
Duo Color: € 48,90
Colorance: € 25,10
High-light: vanaf € 25,15
Toeslag halflang haar: + € 12,30
Toeslag halflang haar: + € 23,95

 Tarieven | Pure Beauty

Voor het beste resultaat is het raadzaam de meeste behandeling maandelijks te herhalen, vanwege de celdelingscyclus. U krijgt 5% korting op alle beautybehandelingen als u ze maandelijks inplant.

Huidverzorgende behandelingen
Pure Refresh – 35 minuten – € 35,-
Een korte behandeling om uw huid even op te frissen. Hierbij zit een huidanalyse, reiniging, enzym peeling, uitzuiveren, gelaatsmassage of gelaatsmasker.
Pure Basic – 50 minuten – € 50,-
Huidanalyse, reiniging, enzym peeling, uitzuiveren, wenkbrauwen epileren, ontspannen gelaatsmassage en een gelaatsmasker op huidtype aangepast.
Pure Cleansing – 50 minuten – € 55,-
Deze behandeling is gericht op het zuiveren van de huid. Zeer geschikt voor een onzuivere huid. Hierbij zit een huidanalyse, reiniging, enzym peeling, grondig uitzuiveren, eventueel wenkbrauwen epileren en een ontgiftend algenmasker.
Pure Men – 50 minuten – € 55,-
Een heerlijke ontspannen behandeling speciaal voor mannen. De behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, enzym peeling, grondig uitzuiveren, eventueel wenkbrauwen bijwerken en neushaar epileren, een stevige massage van gezicht, borst, schouders en nek.
Pure Duo – Duobehandeling – € 95,-
Geniet samen met je vriendin, moeder, dochter/zoon, zus, vriendin of partner van een heerlijke gelaatsbehandeling. De behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, enzym peeling, uitzuiveren, wenkbrauwen epileren, ontspannen gelaatsmassage en een gelaatsmasker aangepast op het huidtype.
Huidverbeterende gelaatsbehandelingen met intensieve peelings
Deze behandelingen geven direct mooi resultaat en maken uw huid egaal. Het is ook een mooie voorbereiding op intensievere behandelingen zoals antipigment en huid verjongende behandelingen. Bij onderstaande behandelingen wordt de bio active peeling gebruikt; een peeling op basis van glycolzuur, melkzuur en fruitzuur.
NimueCore  – 50 minuten – 55 euro
Nimue Support – 65 minuten – 75 euro
Nimue de Luxe – 80 minuten – 85 euro
Huidverjongende behandelingen
Deze unieke behandelingen zorgen voor huidverstrakking en anti-ageing. Let op: Voordat u deze behandeling ondergaat dient u eerst een van de huidverbeterende behandelingen te ondergaan.
NimueHydrating – Geschikt voor vochtarme huid – € 77,-
Nimue Glycol – Geschikt voor rokershuid – € 85,-
Nimue Skin Rejuvenating – Geschikt voor huid met rimpels – € 85,-
Nimue Pigmented Skin – Geschikt voor huid met pigmentvlekjes – € 85,-
Huidproblemen (acne)
Last van een erg onzuivere (acne)huid, acnelittekens of couperose? Deze gelaatsbehandelingen zijn gericht op huidproblemen en maken uw huid gezond. Let op: ook bij deze behandelingen dient u eerst een huidverbeterende behandeling te ondergaan.
Nimue TCA – Geschikt voor huid die weerstand nodig heeft – € 85,-
Nimue Problematic Skin – Geschikt voor een onzuivere/acnehuid met littekentjes – € 85,-
Micro Needling
Deze behandeling is zeer geschikt voor een probleemhuid of antirimpelbehandeling. D.m.v. kleine prikjes wordt een vloeistof met werkzame stoffen in de middelste huidlaag gebracht. De vloeistof wordt aangepast op het huidtype en het doel van de behandeling. Door microneedling worden alle huidfuncties gestimuleerd. De huid wordt soepeler, diep gehydrateerd, egaal van kleur en goed doorbloed.
Prijs is inclusief ‘pre en post serum’ dat het herstel van uw huid bevordert – € 129,-
Overige behandelingen
Wenkbrauwen epileren – € 10,-
Ontharen gezicht – vanaf € 12,50
Wimpers/wenkbrauwen verven – € 12,50
Lichaamsmassage – vanaf € 30,-
Ontharen lichaam – vanaf € 15,-
Make-up – vanaf € 25,-

 Tarieven | Pure Wellness

Kom je voor het eerst zonnen? Zon verstandig en vraag ons vrijblijvend om advies!

Standaardtarief zonnen
€ 0,95 ct per minuut
100 minuten zonnen
€ 75,- (besparing van € 20,-)
150 minuten zonnen
€ 90,- (besparing van € 50,-)

 Tarieven | Arrangementen

Alle arrangementen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon; het perfecte verwencadeau voor jong en oud!

Arrangement ‘Pretty’
Pure Hair: Wassen/blowen
Pure Beauty: ‘Refresh’: Gezichtsbehandeling van 35 minuten (Een korte behandeling om uw huid even op te frissen. Hierbij zit een huidanalyse, reiniging, enzym peeling, uitzuiveren, gelaatsmassage of gelaatsmasker.)
€ 53,95
Arrangement ‘Duo Wellness’
Pure Hair: Wassen/blowen
Pure Beauty: behandeling van 90 min. (Geniet samen met je vriendin, moeder, dochter/zoon, zus, vriendin of partner van een heerlijke gelaatsbehandeling. De behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, enzym peeling, uitzuiveren, wenkbrauwen epileren, ontspannen gelaatsmassage en een gelaatsmasker aangepast op het huidtype)
€ 114,95 (voor 2 pers.)
Arrangement ‘Beauty’
Pure Hair: Wassen/blowen
Pure Beauty: ‘Basic’: Gezichtsbehandeling van 50 min. (Huidanalyse, reiniging, enzym peeling, uitzuiveren, wenkbrauwen epileren, ontspannen gelaatsmassage en een gelaatsmasker op huidtype aangepast.)
€ 69,95
Arrangement ‘For Men’
Pure Hair: Wassen/knippen/drogen
Pure Beauty: ‘Pure men’: Gezichtsbehandeling van 50 min. (Een heerlijke ontspannen behandeling speciaal voor mannen. De behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, enzym peeling, grondig uitzuiveren, eventueel wenkbrauwen bijwerken en neushaar epileren, een stevige massage van gezicht, borst, schouders en nek.)
€ 74,95
Arrangement ‘Lovely’
Pure Hair: Wassen/blowen
Pure Beauty: ‘Nimue Support’: behandeling van 65 min. (intensieve gezichtsbehandeling gericht op het langdurig verbeteren van de huidconditie, met een fruitzuurpeeling, masker en decolleté-massage)
€ 94,95
Arrangement ‘Relax’
Pure Hair: Wassen/blowen
Pure Beauty: Behandeling van 50 min. (Rug- en nekmassage, gevolgd door gezichtsbehandeling met keuze uit epileren of uitzuiveren en een gezichtsmasker ter afsluiting)
€ 69,95