Over Ons

 

All So Pure in Arnhem is een kapsalon, schoonheidssalon en zonnestudio in één.

All So Pure is jouw one-stop-beauty-shop

All So Pure in Arnhem is een unieke salon waar je alles op het gebied van schoonheid en ontspanning onder één dak vindt. Met ons ervaren team van kappers, een schoonheidsspecialiste en een geavanceerde zonnestudio stellen we alles in het werk om je er geweldig uit te laten zien.

Dubbel genieten

Laat je in onze luxe salon adviseren over een nieuw kapsel, een nieuwe haarkleur, een gezichtsbehandeling, een prachtige make-up of een heerlijke ontspannende massage. Uiteraard kun je ook in combinatie van onze behandelingen genieten. We bieden prachtige arrangementen aan; leuk als cadeau voor een vriend of vriendin, maar nét zo leuk als cadeau voor jezelf!

 Onze specialisten

Ramon Ligthart

Kapper

Ramon zit al sinds zijn vijftiende in het kappersvak. Nadat hij in Nijmegen een kapperszaak overnam, volgde na twee jaar een tweede zaak in Westervoort. Een goed begin, maar voor Ramon nog lang niet genoeg.

Na acht jaar vond hij het hoog tijd om de twee franchisezaken van de hand te doen en een eigen merk te beginnen. In 2008 begon hij All So Pure, waar hij bepaald geen spijt van heeft!

Meer over Ramon

Ramon is een mensenmens. Niet het kapsel, maar de persoon onder het kapsel maakt het werk het leukst. Het fysieke contact maakt het kappersvak immers heel persoonlijk, en zo ontstaat al snel een vertrouwensband. Voor Ramon is de zaak echt een tweede thuis. hij doet er daarom alles aan om het zichzelf en zijn klanten naar de zin te maken.

Plannen voor de toekomst zijn er overigens genoeg. Het pand biedt veel uitbreidingsmogelijkheden, en daarmee ook de ruimte om het All So Pure concept nog verder uit te breiden.

 Mary Kauffman

Kapster

Mary zit sinds haar zestiende in het kappersvak. Ze leerde Ramon kennen toen ze in de zaak werkte die Ramon overnam. Mary werkte er jarenlang als bedrijfsleider, tot Ramon de zaak uiteindelijk verkocht.

In 2009 kruisten hun paden opnieuw, toen Ramon haar vroeg mede-eigenaar te worden van All So Pure. En wat blijkt, tot op de dag van vandaag vormen zij nog steeds een sterk team.

Meer over Mary

Het leukste aan het kappersvak vindt Mary het leren kennen van totaal uiteenlopende typen mensen. Van bijstandsmoeder tot advocaat en van zakenman tot politieagent; ze zitten met regelmaat in haar kappersstoel, dus de gesprekken tijdens het werk gaan over heel erg uiteenlopende zaken. Dat maakt dat de verveling geen moment toeslaat. En uiteraard is het helemaal leuk wanneer een klant na een poos weer plaatsneemt in de stoel, want dan komt het vervolg op het verhaal!

Je hoort wel eens dat mensen bij de kapper geen blad voor de mond nemen. Volgens Mary is dat absoluut waar, en dat maakt het vak enorm interessant en veelzijdig.