All So Pure in Arnhem is een kapsalon, schoonheidssalon en nagelsalon en zonnestudio in één.

All So Pure in Arnhem is een unieke salon waar je alles op het gebied van schoonheid en ontspanning onder één dak vindt. Met ons ervaren team van kappers, een schoonheidsspecialiste, een nagelstyliste en een geavanceerde zonnestudio stellen we alles in het werk om je er geweldig uit te laten zien.

Dubbel genieten...

Laat je in onze luxe salon adviseren over een nieuw kapsel, een nieuwe haarkleur, een gezichtsbehandeling, unieke nail art of een heerlijke ontspannende massage. Uiteraard kun je ook in combinatie van onze behandelingen genieten. We bieden prachtige arrangementen aan; leuk als cadeau voor een vriend of vriendin, maar nét zo leuk als cadeau voor jezelf!

Onze specialisten

MANO3427
Kapper

Ramon zit al sinds zijn vijftiende in het kappersvak. Nadat hij in Nijmegen een kapperszaak overnam, volgde na twee jaar een tweede zaak in Westervoort. Een goed begin, maar voor Ramon nog lang niet genoeg. Na acht jaar vond hij het hoog tijd om de twee franchisezaken van de hand te doen en een eigen merk te beginnen. In 2008 begon hij All So Pure, waar hij bepaald geen spijt van heeft!

MANO3428
Kapster

Mary zit sinds haar zestiende in het kappersvak. Ze leerde Ramon kennen toen ze in de zaak werkte die Ramon overnam. Mary werkte er jarenlang als bedrijfsleider, tot Ramon de zaak uiteindelijk verkocht. In 2009 kruisten hun paden opnieuw, toen Ramon haar vroeg mede-eigenaar te worden van All So Pure. En wat blijkt, tot op de dag van vandaag vormen zij nog steeds een sterk team.

MANO3454
Nagelstyliste / Schoonheidsspecialist

Sophie is opgeleid als schoonheidsspecialist, pedicure en manicure/nagelstylist en praktiseert dat binnen All so Pure. “Ik kies voor aandachtige kwaliteit”. Daarom valt op, dat Sophie kiest voor een niet te groot en overzichtelijk, divers aanbod. Door haar brede inzet zijn combinatiebehandelingen met haar bespreekbaar en uitvoerbaar. Enkele behandelingen werken optimaal als kuur in achtereenvolgende afspraken. Sophie informeert u daar graag over.